1. skupina od 11,30 – 11,45 žiaci 1.ročníkov SPŠSaG
2. skupina od 12,00 – 12,20 žiaci a učitelia SZŠ
3. skupina od 12,25 – 12,40 žiaci 3.ročníkov SPŠSaG
4. skupina od 12,45 – 13,05 žiaci a zamestnanci ŠUP
5. skupina od 13,10 – 13,25 pedagogickí a nepedagogickí zamestnanci SPŠSaG
6. skupina od 13,30 – do 14.10 žiaci 2. a 4. ročníkov SPŠSaG pedagogickí a nepedagogickí zamestnanci SPŠSaG.
Dodatok k prevádzkovému poriadku č.2 COVID-19
Na základe manuálu pre stredné školy vypracovaného Ministerstvom školstva SR pre úsek školské stravovanie sa upravuje stravovanie od 1.9.2020.
- V ŠJ sa stravujú žiaci a zamestnanci SPŠSaG, ŠUP, SZŠ
- Pri vstupe do jedálne platí pravidlo ROR /rúška, odstup, ruky-dezinfekcia/
- Stravníci /žiaci/ prichádzajú do jedálne v sprievode pedagogického dozoru
- Konzumácia obeda len v jedálni / nie do obedárov/
- Obedy vydáva personál kuchyne v rukaviciach vrátane čistých príborov. /žiaci si sami jedlo nedokladajú a neberú ani príbory/
- Stravujú sa len zamestnanci škôl bez cudzích stravníkov